Bjärlunda Logi & Gårdsbutik

Vackert belägen på Bjärehalvön, i Ängelsbäck ligger vår familjegård Bjärlunda. Här kan du bo i en av våra tre mysiga självhushållslägenheter, som är inredda i det gamla kostallet: Hästspiltan, Kobåset och Griskätten. Eller så kan du köpa färska grönsaker, frukt, bär och lammskinn i vår gårdsbutik.

Vår gårdsbutik har öppet på sommarhalvåret och då säljer vi färskvaror som har vi odlat och tagit fram själva. Utöver det har vi börjat sälja leksaker av tillverkare som t.ex. Bruder, Siku, Rolly Toys, Bullyland, Big med flera.

Vill du bo på gården kan du hyra en av våra tre självhushållslägenheter som ligger i vårt ombyggda kostall. Dessa lägenheter, som tidigare omnämnts, heter Hästspiltan, Kobåset och Griskätten. I lägenheterna är där fyra respektive sju bäddar i varje och de har eget kök och badrum. Där finns en uteplats med havsutsikt och grillmöjlighet till varje lägenhet. Sommartid har du som gäst även tillgång till vårt växthus som är inrett med ett femtiotal sittplatser, liten pool och bar.  Lägenheterna kan hyras ut vecko- eller dygns- vis året runt.

Vill du boka ett rum? Ring till oss eller skicka ett mejl till bjarlunda@bjarenet.com.

Kontakta oss

Adress:
Ängelsbäcksvägen 175
26992 Båstad

Telefon:
0431361415 / 0706017240

Hemsida:
www.bjarlunda.se

Kontakta oss här

Skicka förfrågan

Hitta till oss

Bjärlunda Logi & Gårdsbutik