Margretetorp Gästgifvargård

Margretetorp är en skånsk gästgivargård med rötter ända från 1300-talet. Här njuter du av mat, lugn och vacker natur.

Hotell
Margretetorp är en skånsk gästgivargård i dess rätta bemärkelse. Gården är helt byggd i korsvirke och alla rum har naturligtvis bjälkar i taket. Från två vackert stensatta innergårdar, med planteringar och porlande vatten, har alla gäster sin egen ingång. Alla 58 gästrum är stora och smakfullt inredda, med fin utsikt över park och omgivningar. Alla våra rum är rökfria, och vi kan erbjuda särskilda rum för dig som är allergisk, för dig som är rörelsehindrad samt rum där du får ha med ditt husdjur (mot tillägg).

Restaurang
Köket på en gästgivargård i Skåne har en självklar särställning och traditioner tycker vi att man ska följa. I alla fall när det gäller mat. De skånska mattraditionerna är mycket viktiga hos oss, och vår restaurang kan stoltsera med delikatesser från traktens skog och mark. Köket följer årstidernas skiftningar och tar vara på de bästa ur de skånska gårdarnas råvaror. På våren serverar vi sparris och lax, vid påsken lamm och om hösten vilt som rådjur, hjort, vildsvin och fasan. Självklart serveras gås, med alla tillbehör, i november och hela december lockar vi med vårt stora, skånska julbord. Vi avslutar året med ett hejdundrande jul- och nyårskalas.

Det stora smörgåsbordet dukas fram varje dag under perioden april-november. Under januari-mars står det uppdukat på helgerna samt vid större beställningar. För information om övrig tid, ring gärna hovmästaren och hör efter på tel 0431-45 44 50. Hos oss kan du njuta av härlig, hemlagad mat i genuin miljö.

Konferens
Vi kan erbjuda den perfekta konferensmiljön med våra elva välutrustade konferens- och grupprum. Goda fikapauser. Vackra omgivningar att ta stärkande promenader i. Stora härliga gästrum, med sköna sängar. Och självfallet riktigt läcker mat i en ombonad och genuin miljö. På kvällskvisten kan ni koppla av och sitta ner i lobbybaren och njuta av den sprakande brasan. Hålligång? Det väljer ni helt själva. Vi har flera roliga aktiviteter att erbjuda.

Kontakta oss

Telefon: 0431-45 44 50
E-post: info@margretetorp.se
Webb: www.margretetorp.se

Adress:
Kägle väg 9
266 98 Hjärnarp

Kontakta oss här

Skicka förfrågan

CEZAR WINERY

På kullarna runt byn Nagyrada, vackert belägen med utsikt över lilla Balaton sjön i Ungern, ligger vår egen vingård. Här driver vi sedan drygt 10 år vinproduktion av såväl rött, vitt samt rosé – både stilla och mousserande viner.

Hitta till oss

Margretetorp Gästgifvargård