Foto: Kati Fahle
Foto: Annika Overby Foto: Sylvia Larsson

Språkguiden Ingrid Persson Skog

Språkguiden Ingrid Persson Skog har guideturer på svenska och engelska för besökare i Båstad - Bjäre som specialitet. Teman inom historia, kultur, mat och soft adventure. Fasta och skräddar¬sydda turer erbjuds året om tillsammans med kunskap om och passion för denna härliga del av Sverige.

Sedan jag startade mitt företag Språkguiden Ingrid Persson Skog har jag haft uppdrag i Båstad -Bjäre samt södra Halland för bl.a. Båstad Turisms räkning, Birgit Nilsson Museum, Torekov Hotell, Norrvikens trädgårdar, Hotell & Restaurang Hovs Hallar, Hotel Skansen och Märta Måås-Fjetterström AB. Vidare har jag guidat internationella kryssningsresenärer i Helsingborg, Båstad och Halmstad.

Språkguiden Ingrid Persson Skog arrangerar mängder med guidade turer som vänder sig till allmänheten. Det kan röra sig om allt från en picknickvandring till Dagshög eller en kulturguidning i Nobels fotspår. Mer information om detta hittar du under rubriken Kalendarium på min hemsida www.sprakguiden.com

De flesta av guideturerna är bokningsbara på www.bastad.com eller www.upplevbjare.se. Oftast går det även att köpa biljett direkt i anslutning till guideturen. Vill du boka en privat guidning går det förstås utmärkt. Det är bara att ringa eller mejla för mer information. Prisläget varierar beroende på gruppstorlek och arrangemangets längd. Hjärtligt välkommen!

Kontakta oss

Adress: Karstorps Mölleväg 2, 269 37 Båstad
Tel: 0738 – 50 33 43

www.sprakguiden.com

e-postadress:
ingrid@sprakguiden.com

Kontakta oss här

Skicka förfrågan

Öppettider

Språkguiden Ingrid Persson Skog erbjuder guideturer under hela året.