Vallåsens Värdshus

Vallåsens Värdshus är ett familjeägt hotell och vandrarhem med restaurang och utrymmen för möten, kultur, aktivitet och inspiration. Som gäst kan du välja mellan självhushåll eller hotellpension, och anpassa boendemodell efter dina önskemål.

För länge sedan var Vallåsen Värdshus en jaktvilla. Nu är det ett familjeägt hotell och vandrarhem med restaurang och utrymmen för möten, kultur, aktivitet och inspiration. Precis som på jaktvillans tid är det en plats för friluftsliv och avkoppling mitt i naturen.

Skandinaviska designklassiker och naturmaterial präglar inredningen. Anläggningen har en naturlekplats för barn och en stor skogsträdgård med rosor, örter, grönsaker och fågelkvitter. Frukostar och menyer är i största möjliga mån ekologiska och baserade på närodlade råvaror. I omgivningarna kan du njuta av mountainbiking, vägcykling, vandring, skidåkning, golf och utflykter till skogen, stranden och små städer.

Sedan 2013 är Vallåsens Värdshus medlemmar i STF. Som gäst kan du välja mellan självhushåll eller hotellpension, och anpassa boendemodell efter dina önskemål. Du har alltid tillgång till vårt nya gästkök, bastu och biljard- och bordtennisrum. Rabatterade priser till medlemmar i STF, Danhostel och Hostelling International.

Kontakta oss

Rössjöholmsvägen 20
312 75 Våxtorp

Telefon: 0430-300 87
Webb: www.vallasensvardshus.se

Kontakta oss här

Skicka förfrågan

Hitta till oss

Vallåsens Värdshus