Laholms Golfklubb

Om du söker en klassisk golfupplevelse i en modern tappning, som tar dig bort från vardagen till en välkomnande och vacker miljö, missa då inte ett besök på Laholms GK.

Laholms GK erbjuder spel på 27 hål i högsta klass i en underbar miljö. På klubben finns en av Sveriges största golfshopar, toppmoderna träningsmöjligheter och en restaurang som serverar mat av högsta kvalitet med en prioritering på närodlat.

Laholms GK erbjuder också förmånliga medlemskap, veckogreenfee och boendepaket med golfspel, mat och upplevelser.

Laholms GK erbjuder en klassisk golfupplevelse i en modern tappning, som tar dig bort från vardagen till en välkomnande och vacker miljö. 

Laholms GK har två banor, alltid i utomordentligt skick, med olika karaktär och variation som gör att man aldrig tröttnar på att spela banorna. Banorna passar alla typer av spelare och är måttligt kuperade vilket gör dem lätta att gå. De har också givmilda fairways som gör det lätt att hålla bollen i spel, vilket innebär korta ronder även vid hög belastning och ger tid över för allt annat som finns att uppleva på västkusten.

På klubben finns en av Sveriges största golfshopar, toppmoderna träningsmöjligheter och en restaurang som serverar mat av högsta kvalitet med en prioritering på närodlat. Laholms GK erbjuder också förmånliga medlemskap, veckogreenfee och boendepaket med golfspel, mat och upplevelser. 

Besök Laholms GK, vi lovar att du inte kommer att ångra dig! 

Kontakta oss

Kontaktinformation:
Laholms Golfklubb

Vallen 15

312 98 Våxtorp

0430-306 01

www.laholmsgk.se

 

Kontakta oss här

Skicka förfrågan

Hitta till oss

Laholms Golfklubb
Boka här!