Vallens Säteri

Säteriet med anor från 1300-talet är känt som mötes- och tummelplats för dåtidens härskare. Skrönor om härjningar och folks livsbetingelser lever ännu kvar liksom känslan av Vallens betydelse som kulturcentrum. Magasinet uthyrs för bröllop, fester, konferenser, utställningar, mm. Hotell/vandrarhem färdigställs.

Vårt koncept bygger på att hyresgästen ordnar sitt bröllop, fest eller konferens i egen regi. Vi tillhandahåller cateringkök med utrustning för servering till 110 personer. Köket är utrustat med restaurangdiskmaskin, varmluftsugn,  spis , kyl o. frys mm.

Bottenvåning  170m2 med entré,  toaletter,  kök och konferens-mingelrum. Konferenslokalerna är moderna och utrustade med WiFi och AV-hjälpmedel för konferensdeltagarna. Andra våningen 170m2 används som matsal och bar med plats för 110 sittande personer. I baren finns kyl , vinkyl, diskmaskin , ismaskin och glas. 3dje våningen är på c:a 90m2 och innehåller WC, pentry och rum till gästernas förfogande.

Hotell/vandrarhemsbyggnaden består av 12 dubbelrum med plats för extrasäng och 3 familjerum med plats för 4 vuxna.  Alla rum utrustade med  WC och dusch. Kök och uppehållsrum c:a 45m2. Barnsäng finns att hyra. Gästerna kan själv ordna med frukost etc. 

Aktiviteter i närheten:
Boende och boxplats erbjuds för ryttare. Laholms Golfklubb ligger inom 10 minuters gångavstånd till Klubbhuset. På vårt boende finns plats att ställa in golfbagar.Vallåsens skidanläggning ligger 5 km från Säteriet. Plats för skidor och skidutrustning finns.

Kontakta oss

Vallens Säteri
Vallen 1
312 98 Våxtorp

Tel: 0430-300 50  
Mobil: Sven 070-602 49 19
Kerstin: 070-287 39 57   

Webb: www.vallens-sateri.se

Kontakta oss här

Skicka förfrågan

Hitta till oss

Vallens Säteri